BARONG - Tak Sowek Cangkemmu

"Tak Sowek Cangkemmu"
Cipt. Barong

Sing mapak ake perkara
Kowe gawe perkara
Perkara karo aku...
Kuwi yu... mung kowe

Sing wani karo aku
Marang uwong tuwoku
Kowe kuwi gemedeh
Cangkemmu budhek...

Mone aku wis ngalah
Tapi kok malah bubrah
Marakki aku budrek, raimu asu
Kowe nganda'ake
Yen tak sowek cangkemmu
Kowe meh apa??
Aku yo ora wedi...

Kake'ane... Yo kake'ane...

Wis awit biyen kowe seneng masalah
Seneng gawe masalah karo aku
Kuwi kabeh wiwitan
Saka uwong tuwoku
Sing ra' dianggap uwong, raimu asu
Mone aku wis wegah
Wegah gawe masalah
Tapi kok kowe dabrah tak dupak raimu
Pengin dupak raimu
Pengin jotos raimu
Pengin jotos cocotmu
Tak dupak raimu

Sifat alammu marang awakku...
Sifat elek mu mgerugiake mangunso...

Author: Chord On Blog
By: Ipanx

0 comments:

Chord Armada

Chord Vagetoz

Chord Kotak

Chord MU

Chord Boomerang

Blog Search

Chord Hello